Fridalouiseintranat
Louise tar över efter Frida på MRM. Foto: Jacob Nilsson, Brightnest.

Louise Eriksson ny vd på MRM Mining

Louise Eriksson är ny vd på MRM Mining. Hon ersätter Frida Larsson som återgår till rollen som ekonomiansvarig i företaget.

Louise kommer närmast från Momin AB, en del av Momek Group Group, där hon varit kvalitets-, miljö-, och arbetsmiljöchef. Hon har också en bakgrund inom gruvindustrin, som sektionschef på LKAB, och inom hotellbranschen, som vd för Grand Hotel Lapland i Gällivare.

- Det känns otroligt spännande med MRM och Instalco, jag kommer in i ett mycket välskött företag och ser fram emot att arbeta tillsammans med det starka teamet för att fortsätta utveckla vårt arbete med att vara framtidens industri och samhällsbyggare, säger Louise Eriksson.

Under Fridas Larssons ledning har MRM Mining slutfört flera stora projekt och fortsatt på tillväxtresan som pågått sedan bolagets start.

- Louise är den perfekta personen att leda oss in i nästa fas. Hennes drivkraft och organisatoriska förmåga är precis vad vi behöver för att fortsätta växa. Jag ser fram emot att stötta henne i övergången och är övertygad om att hennes ledarskap kommer att ta MRM Mining till nya höjder, säger Frida Larsson.

MRM Mining som ingår i Instalcokoncernen är en leverantör av mekaniska tjänster, byggnadsarbeten och specialprojekt inom gruvindustrin, med kontor i Gällivare och närvaro i Stockholm och Tallinn. Företaget erbjuder helhetslösningar för industrin med kunder som exempelvis LKAB, Zinkgruvan och Boliden.